FRI FRAKT OCH 1-3 DAGARS LEVERANS

Vanliga Frågor


Vilken storlek ska jag ta?

LED-halsbandet finns i tre olika storlekar. Small, Medium och Large. Längden för hur långa de olika banden är finns angivet i storleksguiden i produktbeskrivningen. Om du funderar mellan två olika storlekar så rekommenderar vi att du tar den större storleken och så kan du därefter spänna bandet efter behov.

 

Hur ofta behöver man ladda bandet?

Vid “normal” användning så brukar de flesta ladda halsbandet varannan vecka. En laddning räcker i 10-15 timmar och för att ladda upp bandet igen tar det cirka två timmar.


Hur byter jag sken för halsbandet?

Vid första klicket kommer du få det stilla skenet. Om du sedan vid det stilla skenet klickar igen så kommer det intensivt blinkande skenet och vid ett tredje klick så kommer det långsamt blinkande skenet. För att stänga av halsbandet så gör du detta genom ett klick från det sista skenet.

 

Hur gör jag för att returnera min vara?

Vid retur av din vara står du som köpare för fraktkostnaden om det inte är så att varan är defekt, fel storlek eller fel färg. Varan skall skickas åter till vår företagsadress och befinnas i det skick som varan levererades i. För mer information om retur av vara, vänligen se våra allmänna villkor.